Comrade Pet

Comrade Pet je projekt naše Za-druge, namenjen kolektivni preskrbi s hrano za domače živali.

Začeli smo z mucami, v prihodnosti želimo nadaljevati tudi s kužki. Z mokro različico se zalagamo preko zavetišča Mačja hiša, ki z dohodkom iz prodaje podpira oskrbo brezdomnih muc, suho hrano pa nam dobavlja uradni zastopnik znamke.

Nabor izdelkov so oblikovali naši porabniki, ki med družinske člane štejejo tudi muce.

Da si olajšamo delo in izboljšamo razmerje med količino in ceno, smo se osredotočili na večja pakiranja. Nabor ni zaključen, skupaj ga prilagajamo potrebam, kakor se nam pojavljajo.

Za razliko od ostalih naročil, ki jih izpolnjujemo tedensko, je kolektivna preskrba s hrano za domače živali organizirana mesečno.

Naročila sprejemamo do zadnje nedelje v mesecu in izpolnimo prvo nedeljo v sledečem mesecu. Za lažje dogovore in koordinacijo smo sodelujoči vključeni v skupino elektronske pošte. Na občasnih srečanjih posodabljamo nabor izdelkov, razmišljamo o logističnih izboljšavah in raziskujemo, kaj vse še potrebujemo in si lahko skupaj organiziramo.

Če se najdeš v opisu in bi se pridružil projeku ali če bi morda se, pa ti zmanjka kakšna informacija, nam piši na info@ndp-tozd.org. Vedno je prostor za dodatne mačje tovariše!

Tovarišice muce in tovariši muci

Viki, Švarci, Pikica, Niki, Flika, Lena, Nadežda, Nala, Zoja, Luiza,
Gita, Kloto, Kintija, Gala, Abba, Rosa, Anka, Mitzi, Tigi, Nana

[product_table id="3757", category="comrade pet"]