Mačji briketi N&D s sledjo in pomarančo | adult | 10 kg

101,27 

Na voljo po naročilu

Naravna mačja hrana s 70% živalskimi deležem in 30% zelenjave, sadja, vitaminov in mineralov. Ne vsebuje žit ali umetnih konzervansov.

Mačja hrana je na voljo v sklopu Comrade Pet, projekta za kolektivno preskrbo s hrano za domače živali. Z mokro različico se zalagamo preko zavetišča Mačja hiša, ki z dohodkom iz prodaje podpira oskrbo brezdomnih muc, suho hrano pa nam dobavlja uradni zastopnik znamke. Kolektivna preskrba je organizirana mesečno. Naročila sprejemamo do zadnje nedelje v mesecu in izpolnimo prvo nedeljo v sledečem mesecu.

Za lažje dogovore in koordinacijo smo sodelujoči vključeni v skupino elektronske pošte. Več o projektu: Comrade Pet, klik

Na voljo po naročilu

Opis

Podrobna sestava: sled (32%), dehidrirane sledove beljakovine (32%), sladki krompir, ribje olje sledi, posušena jajca, grahove vlaknine, posušeno korenje, lucernina moka, inulin, frukto-oligosaharidi, izvleček kvasa, posušena sladka pomaranča (0.5%), posušeno jabolko, posušeno granatno jabolko, posušena špinača, lupine in semena psiliuma (0.3%), posušene borovnice, natrijev klorid, posušene pivovarske kvasovke, kurkuma (0.2%), izvleček aloe vere.

Dodatne informacije

pripravil

proizvajalec Farmina, Italija

sestava

glej opis

Title

Go to Top