Za-druga

Za-druga je ime samooskrbne trgovinice s skupnostno (domačo) robo, ki deluje kot spletna trgovina. Police zalaga s projekti Za-boj, Zelen-javno, Knjižna polica in Comrade Pet.

Za-boj polni nabor skupnostne (domače) robe. Česar ne dobimo doma, dopolnjujemo z izdelki zadružnega in fair porekla partnerjev iz tujine. Naročila zbiramo in dostavljamo tedensko: željene izdelke lahko poklikaš med ponedeljekom in nedeljo, odpremimo jih sledečo sredo.

Zelen-javno so gajbice pridelka naše Agrodivizije skupnostnega kmetovanja, namenjen dostopni samooskrbi za slehernika. Zaradi omejitev dostavne službe in zagotavljanja res sveže zelenjave, ga dostavljamo sami in le na območju Ljubljane.

Knjižna polica hrani družboslovno in humanistično literaturo, organizirano v revijo Borec, zbirko Previharimo viharje in zbirko Naprej!

Comrade Pet je projekt skupnega naročanja hrane za domače ljubljenčke. Naročila sprejemamo do zadnje nedelje v mesecu in izpolnimo drugo sredo v sledečem mesecu.

Sveže nas zalaga z izdelki krajšega roka trajanja, prav tako v mesečnih krogih naročil.

Vsi, ki pri Za-drugi sodelujemo, se z izdelki oskrbujemo po nabavnih cenah. Če te zanima sodelovanje in kakšna podrobnost, nam piši na info@ndp-tozd.org.