Mačja konzerva Catz Finefoodz s perutnino | 200 g x 6

9,57 

Na voljo po naročilu

Hrana je pripravljena izključno v Nemčiji. Mesni delež je visok, sadje in zelenjava sta v manjšini, žita ne vsebuje. Živila so kakovostna, ribe so iz prostega in trajnostnega ribolova. Receptura je zgrajena po vzoru naravne prehrane mačk in bogata z vitamini, hranilne snovi in maščobne kisline sestavin ohranja hladno polnjenje in nežno kuhanje na pari. Brez formiranega mesa, kostne moke, nadomestkov beljakovin, umetnih barvil in arom, ojačevalcev okusa in konzervansov. Hrana je visoko prebavljiva in primerna za občutljive ali alergične muce.

Mačja hrana je na voljo v sklopu Comrade Pet, projekta za kolektivno preskrbo s hrano za domače živali. Z mokro različico se zalagamo preko zavetišča Mačja hiša, ki z dohodkom iz prodaje podpira oskrbo brezdomnih muc, suho hrano pa nam dobavlja uradni zastopnik znamke. Kolektivna preskrba je organizirana mesečno. Naročila sprejemamo do zadnje nedelje v mesecu in izpolnimo prvo nedeljo v sledečem mesecu.

Za lažje dogovore in koordinacijo smo sodelujoči vključeni v skupino elektronske pošte. Več o projektu: Comrade Pet, klik

Na voljo po naročilu

Opis

Podrobna sestava: perutnina (69%, od tega 50% srca in mišičnega mesa, 50% želodca, jetr in vratovine), voda (27,7%), brusnice (2%), regrat (1%), tavrin (0,15%), olje žafranike (0,15%).

Dodatne informacije

pripravil

zavetišče Mačja hiša, Celje

sestava

glej opis